Kauwgom verwijderen

Kauwgom verwijderen? Het is onze taak! Het Optimaal kauwgom steamfree verwijdering systeem zal u helpen de verontreiniging van kauwgom op uw vloeren te verwijderen.

 

 

 

Het resultaat: een vlekkeloze vloer, milieuvriendelijk en snel.  Het lijkt magie, maar het is onderzoek. Wij verwijderen kauwgom uit vrijwel elk oppervlak - binnenshuis of buiten op trottoirs, muren hekken etc. etc. - in heel Nederland.

 

Bevuilde tapijten, vloeren, stoffering, meubilair en trottoirs zijn snel hersteld na een behandeling door Optimaal Bedrijfsdiensten. De Optimaal methode is zacht voor een oppervlak en veilig voor het milieu. Het is zeer effectief en nog volledig niet-toxisch.

 

Ons steamfree verwijdering systeem  maakt gebruik van 5 tot 15 liter water per dag, in vergelijking met andere methodes, die tot wel 8.000 liter water per dag kunt gebruiken.

 

Bovenal is dat het optimaal steamfree verwijdering systeem de meest milieu vriendelijke methode. De traditionele methoden van krabben, schrapen, het gebruik van agressieve chemicaliën en hoge druk machines die als zeer storend worden ervaren voor het bedrijfsleven en voetgangersverkeer.