Welkom

De Optimaal Groep is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op zowel initiële als specialistische reinigingsactiviteiten. Beide zaken zijn vertegenwoordigd door een aantal divisies binnen het bedrijf:

  • Optimaal Dienstverlening
  • Optimaal Schoonhouden
  • Optimaal Specialistische reiniging
  • Optimaal Cleaning Products
  • Optimaal Hotel Services

De keuze voor deze divisies is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring in de meest uiteenlopende marktsegmenten.  Het dienstenpakket van de Optimaal Groep biedt klanten geïntegreerde oplossingen voor schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging.

 

 

EEN OPTIMAAL RESULTAAT

De Optimaal Schoonhouden verzorgt hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Wij streven naar de continuïteit van een solide landelijke organisatie  met de flexibiliteit van een lokaal bedrijf. Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk.

 

Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Hospitality vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie.  Wij coachen onze medewerkers om het visitekaartje van uw organisatie te zijn.

 

Onze afdeling kwaliteit draagt zorg voor alle benodigde metingen conform de standaard in Nederland, de VSR-KSR metingen. Zo borgen wij primair het schoonmaakproces en optimale kwaliteit- en servicebeleving; U bent verzekerd van een schone omgeving voor uw medewerkers en gasten.

 

Optimaal biedt zijn diensten aan tegen een zeer  goede prijs kwaliteit verhouding.