Glas polijsten

In de huidige woning en utiliteitsbouw wordt er veel gebruik gemaakt van glas. Zo zijn nieuwbouwwoningen met hoge en grote ramen een ware trend. Glas is een kwetsbaar product. Er ontstaan dan ook gemakkelijk krassen op het glas, in de omgeving van de zee en bij vliegvelden ontdekken we dat het glas veel last heeft van aanslag die op den duur met wassen niet meer te verwijderen is. Als u hier ook last van heeft kan Optimaal Specialistische Reiniging (OSR) u hiermee helpen! Het polijsten van het glas is hiervoor de oplossing.

 

Met onze glas polijst methode slagen wij er keer op keer in om krassen en aanslag efficiënt te verwijderen en dit zonder dat glas gedemonteerd hoeft te worden. Onze klanten besparen op deze manier dan ook veel geld en zorgen. OSR  verwijderd krassen op glas zonder enig spoor na te laten. Ook zuurschade op glas zoals zure graffiti (etching) en cement plekken op glas kunnen meestal hersteld worden.

Professioneel glas polijsten is een kunst waar heel veel geduld mee gemoeid gaat. Met de juiste techniek, en door onze ervaring kunnen wij zowel lichte krassen tot voelbare krassen op het glas verwijderen, zonder dat deze procedure een spoor nalaat op het glas.