Hotel- en recreatiepark schoonmaak

Hoeveel sterren een hotel of park ook heeft; de schoonmaakmedewerker zorgt ervoor dat ze stralen. Hotelschoonmaakwerkzaamheden en hospitality zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om de kleinste details te standaardiseren zonder flexibiliteit en klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

 

Hospitality in hotels en parken vereist deskundige en gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingericht projectorganisatie. Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Aangesproken worden met een glimlach, een luisterend oor en een attent gebaar.

 

Wij werken met een kwaliteitscontrole systeem gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het voorzien van de hygiëne behoefte. Deze omvangrijke ervaring en deskundigheid is samengebracht  in een gespecialiseerde divisie. De specialisten kunnen op basis van de beste producten, kwaliteitsystemen en opleiding oplossingen bieden voor al uw afdelingen.

 

Wij komen graag uw op locatie om u vrijblijvend te adviseren. Ook is het mogelijk om een gratis kwaliteitsmeting te laten verrichten en na te evalueren.